Наши преимущества

Разные журналы по кулинарии

17518007ec9f.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 1 СВ, 2019
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 60,48 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Зимове меню" – страви, що зігрівають, з присмаком домашнього тепла і родинного затишку! Серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
Салати: марокканський з моркви, з овочами та сьомгою, з тунцем "Арабська ніч", .... *
Перші страви: угорський суп з печінкою, розсольник, грузинський суп із квасолею, солянка, суп з брюссельською капустою, суп з білими грибами та фрикадельками, гороховий суп із мисливськими ковбасками, ...*
Другі страви: спагеті "Болоньєзе" з курячим фаршем, чилі кон карне, гуляш у хлібному горщику, овочі по-азіатськи, курячі ніжки в медово-гірчичному маринаді, зелена локшина з грибами і горошком, смажена капуста з горіхами, печінка з яблуками, пельмені з рибою, запечена скумбрія, печінкові котлети, котлети з фетою та маслинами, тюфтельки з брюссельською капустою, запечений хек у сметанному соусі, тушкована свинина з ананасом, ...*
Несолодка випічка: пісні пиріжки з капустою, самса з гарбузом, хачапурі з бринзою та яйцем, цибулевий пиріг, слойки з сиром, домашня піца, ...*
Солодощі: медовий торт, лимонний тарт з меренгою, сливовий пиріг, шоколадні тістечка, тірамісу, кекс "Зебра", польська шарлотка з яблуками, ...*
Зігріваючі зимові напої: чаї - пряні, цитрусові, гарячий шоколад, напої з шипшини, журавлини та ін.*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?

d o w n l o a d :
 
5bd69e7fc4e3.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 11 (104) листопад /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 63,01 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Смакота з квашеної капусти.
В н о м е р і : * У комору: квашена капуста * Поради дієтолога * "Рецепт на замовлення": горіхове борошно * "Майстер-клас": гостра яблучна гірчиця* "Школа декору": японський заварний бісквіт * "Кулінарний екскурс": хумус * Духмяна випічка * "Національна кухня": мальтійська * "Напої" * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Молитва до Ангела"*
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?
d o w n l o a d:
 
09d60ef3723f.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 1 січень 2020
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 69,71 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (курка, запечена з яблуками та мандаринами, маринований судак, запечений із цибулею, салат грибний із горіхами, шоколадне печиво із сметанно-карамельним кремом, узвар, кутя та ін.) * «Корисний продукт»: кориця * «Гаряче меню»: смажений індичий шашлик із броколі та помідорами, креветки з чебрецем, "діжка" із сухофруктами, язик, тушкований у червоному вині, свинячий крученик із грибами та сиром, рулет зі свинячої шиї з грибною начинкою, запечена курочка з м’ятою та лимоном, запечена риба, індичий рулет * Салати та закуски * Готуємо домашню ковбасу * «Кондитерська»: печиво "Різдвяне", пісний медовий кекс, сирний "Лимонник", торт "Медівник із горіхами", сметанні "метелики", лимонний пай... *
Смачного!
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?
DOWNLOAD:
 
a8bd07f47581.jpg

Назва: Готуємо вдома
Номер/рік: № 3, 2019
Видавець: ТОВ "Ко-оп Медіа"
ISSN: 2414-567Х
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 50,24 Мб
Мова: українська

"Готуємо вдома" - журнал про смачне життя. 59 перевірених рецептів.
* "Зустріч для вас": шеф-кондитер Тетяна Вербицька * Закуски з сиром * "Красивий стіл": пурпур і зелень * Салати * Страви з гречкою * Страви з яєць * Супи з фрикадельками * Овочеві рагу * Фаршировані баклажани по-грецьки * Болгарські страви: боб чорба, лечо, кьопоолу * Фаршировані овочі * Страви з фаршу * Страви зі свинини: рябчик у сметані, буженина, м’ясо, запечене з картоплею * Страви з птицею: філе індички у кисло-солодкому соусі, курка карі з кускусом і яблуками * Страви з риби * Солона випічка: осетинські пироги з зеленою цибулею і сулугуні, тарт з сиром і кабачками * Валентина Хамайко про випічку для дітей * Пироги: шоколадний з горіхами, з яблуками * Випічка з ягодами * "Розвінчування міфів": коричневий і білий цукор * Шоколадні торти * Корисні напої *
Смачного!
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?
DOWNLOAD:
 
7a2fe9b4d52c.jpg

Название: Царь-кулинар
Номер:
№ 01 (385)/2020
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 19,2 Мб

Тема номера #1: «Здоровое питание»:
10 продуктов, улучшающих работу мозга * 12 продуктов, очищающих организм *
Среди рецептов: салат из брынзы со свеклой, фаршированные яйца с сыром, биточки из гречки с грибным соусом, перловые пресные лепешки, запеканка из творога с тыквой, творожные оладьи с морковью и луком, сухой овсяный крекер, творожный пирог со сливами, пятнистый пирог, румяные булочки, йогуртный торт
Газета «Царь-кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь-Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману! Приятного аппетита!!
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?

d o w n l o a d :
Царь-кулинар № 01:
 
00660fa2736e.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 4 квітень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 40,58 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (телятина під ананасами, верин із лососем, дріжджова паска "Українська", бісквітно-желейний торт, шоколадно-сирний десерт та ін.) * Головні великодні частування: дріжджові паски та сирні, італійський кекс "Панеттоне", великодній віночок * Символ життя: фарбуємо яйця * Салати та закуски * «Ситне друге»: м’ясні рулетики, тюфтелі в кабачках, риба в гранатовому соусі, свиняча корейка з чорносливом, курка з грейпфрутом, квасолевий паштет із фісташками * «Апетитне асорті»: рулетики із шинки, "лечо" з булгуром, великодній пиріг зі шпинатом, пиріг із лаваша, яєчний паштет із овочами, ... * «Солодощі»: міні-кекси з мигдалем, груші-глінтвейн у тісті, торт "Карпати", печиво вівсяне з льоном та соняшником, молочний щербет із фісташками та журавлиною *
Смачного!
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?
DOWNLOAD:
 
abc00f1c0439.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 1 (118) січень, 2020
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 56,51 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господар: домашній майонез на молоці, банош, засипана капуста, книдлі зі сиром, роляда під соусом дорблю, сирник, кандибал та ін. * "Їмо і худнемо" * Апетитні закуски * Феєрія салатів * "А що на гаряче? - птиця, крупи, риба, голубці, м’ясо, бобові * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Дитяча кухня * Феєрверк напоїв *
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?
d o w n l o a d :
 
e0b6d727f9b0.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 3 СВ, 2019
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 57,35 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Великдень!" - пориньмо у чарівну атмосферу світлого свята! Отже, готуємо до святкового столу: великодня випічка (паски традиційні, сирні паски та сиркові десерти), а також:
- Закуски з яєць *
- М’ясні делікатеси (домашня ковбаса, холодець, м’ясні рулети та ін)*
- Салати*
- На гаряче (яловичина в томатно-гірчичному соусі, запечена форель, кролячі ніжки у білому вині, перепілки з овочами, курник, чанахи, ін.)*
- Солодощі (печиво "Великодні баранці", вишневий зефір, "Пташине молоко", торт "Павлова" та ін.)**
- Смаколики для діточок * Великодній декор* Як пофарбувати яйця!*
Смачного!
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?

d o w n l o a d:
 
203e89698d13.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 2 (95) лютий /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 52,93 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Смачно, корисно, без турбот.
В н о м е р і :
Мультиварка - універсальна помічниця: супи, салати, закуски, основні страви, випічка, десерти, молочні продукти * Поради дієтолога * "Рецепт на замовлення": ганаш * "Кулінарний екскурс": fish&chips * "Школа декору": харчові барвники * Духмяна випічка: хліб лимонний, панцеротті * "Національна кухня": смак острова Свободи * "Напої": імбир * Дитяче меню * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Троянди і солодощі" *
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?
d o w n l o a d:
 
1555061408c2.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 3 березень, 2019
Изд-во:ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 79,12 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви. Тут є рецепти по розділах: «Хіт місяця»: кускус * «На часі»: гливи * «Корисні ідеї»: сніданкова магія * «Про запас»: сіль кала намак * «Акценти»: курс на весну! * «Практикум»: супи * «З записника Вікторії»: МК - пиріг з налисників * «Добрі поради»: котлети * «Гастрономічні тонкощі»: квасоля-красоля * «Миті радості»: великі макаронні перетворення * «На здоров’я»: три горішки для настрою * «Кондитерська майстерня»: солодковершкові фантазії * «Продукт»: кероб * «До уваги»: броколі * «Скарбничка шефа»: фритюр * «Смак подорожі»: Буенос-Айрес *
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?
d o w n l o a d :
 
6e6e416a69fa.jpg

Название: Смачно!
Номер / год: № 3 СВ, 2020
Изд-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-во стр.: 50
Размер: 46,1 Мб
Язык: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Великдень!" - пориньмо у чарівну атмосферу світлого свята! Отже, готуємо до святкового столу: великодня випічка (паски традиційні - пухкі, здобні, краффіни, ніжні сирні паски та сиркові десерти), глазур для великодніх пасок а також:
- Закуски: заливна риба, фаршировані печериці, "морквини" з яєчною начинкою, рулет з індички у листковому тісті, шпинатні рулетики з лососем, ...) *
- Салати: пікантний із яловичини, з копченою кркою, рисовий, з авокадо ...*
- Основні страви: філе окуня, запечене з помідорами та сиром, запіканка з цвітної капусти з моцарелою, картопляна запіканка з бужениною та розмарином, запечені качині ніжки з вишневим соусом, ...*
- Солодощі: шоколадні капкейки з кокосовим кремом, бісквітні тістечка з зефірним кремом, "Наполеон" з апельсиновим кремом, шоколадний мус із коньяком, торт "Полунично-маковий поцілунок", ...*
- Що можна приготувати із черствої паски?!*
Смачного!
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?
d o w n l o a d:
 
be574c5ad44c.jpg

Название: Царь-кулинар
Номер:
№ 5-6 (389-390)/2020
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8+8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 33,62 Мб

Тема номера #389 (5): «Блюда из птицы»: куриные окорочка "Великолепные", заливное из курицы и грейпфрута (израильская кухня), куриное филе во фритюре (японская кухня), жамбалайя (французская кухня), куриная грудка с арахисом, курица под острым соусом, кусочки курицы с луком и перцем (китайская кухня), утка с грибами (болгарская кухня), индейка с абрикосами (молдавская кухня), гусь жареный по-английски, "пьяный" петух, утка с вишнями, имбирные бедрышки, утка в рукаве с апельсинами ...*
Тема номера #390 (6): «Вкусные салатики»: витаминный, весенний, грибной с ветчиной, из сельди, из кальмара, из креветок, томатный соус и домашний майонез *
Газета «Царь-кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь-Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману! Приятного аппетита!!
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?

d o w n l o a d :
Царь-кулинар № 5-6:

ИЛИ​
 
37e8f3847359.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 2 (39), 2020
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 45,32 Мб
Язык: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Прикраса саду - полуниця" – все, що треба знати: секрети вирощування, кращі рецепти, користь ягоди.
Цікаві факти * Секрети вирощування: догляд, полив, укриття на зиму тощо * Правила посадки та боротьба з бур’янами * Вирощуємо в кімнаті та на балконі * Ремонтантна полуниця * Корисні властивості та протипоказання * Полуниця в кулінарії: в салатах та випічці, в основних стравах, рецепти заготовок на зиму - джем, желе, варення, заморожування ягід та інші страви і напої до вашого столу *
Смачного!
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?
DOWNLOAD:
 
42a8f6f2cdfa.jpg

Название: Дачка. Лакомка
Номер: вып. 8 - № 51, вып. 9 - № 52, вып. 17 - № 79 / 2001-2002
Изд-во: Х.: ПП «Трибуна»
Страниц: 12+12+12
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 63,36 Мб

Спецвыпуски к газете «Дачка» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Выпуски из серии "Лакомка" посвящены кулинарии для сладкоежек - лучшим рецептам мировой кухни. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, ведь всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах спецвыпусков можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства и т.п.
Выпуск 8 - № 51:: чайный стол: сливочно-яблочное печенье, ореховые трубочки... * "Праздничное меню": тыква с курагой, хворост, цитрусовое печенье,... * Изделия из теста: рулет песочный с ореховой начинкой, * "Домашние торты": "Баттерфляй", "Гусиные лапки", клубничный * Украинские сладости * Пудинги и кексы * Сладкие фантазии * Кисели и напитки * Секреты кулинарии: как испечь домашний хлеб *
Выпуск 9 - № 52:: чайный стол: булочки-улитки, рулет бисквитный, ... * "Праздничное меню": трюфели, ...* Изделия из теста: тесто для кулебяк, пирогов, венское тесто,... * "Домашние торты": "Клеопатра", "Нежность", "Метеор", диетический,... * Тещины блины * Европейские сладости * Пудинги и кексы * Сладкие фантазии * Квасы и напитки * Мои секреты *
Выпуск 17 - № 79:: чайный стол: эклер, маковые коржики, перцовое печенье, ... * "Праздничное меню": печенье крокеты с изюмом, десерт "Ласточкины гнезда", * Изделия из теста: бисквит заварной, крендели вареные, праздничная плетенка,... * "Домашние торты": "Круги жизни", "Клюковка", "Винная пена", "Медовая горка"... * Тещины блины * "Со всего мира": неаполитанский сырный торт, кекс "Данди" * Шарлотки и пудинги * Сладкие фантазии: апельсиновый рулет, конфеты "Птичье молоко", ... * Квасы и напитки * Мои секреты: кондитерские премудрости (глазурь, помадка, крем) *
Приятного аппетита!!
Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links? Как увидеть ссылки? | How to see hidden links?

d o w n l o a d :
 
ee35cc84d711.jpg

Название: Добра кухня
Номер / год: № 3 (108) березень /2020
Изд-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-во стр.: 30
Размер: 59,79 Мб
Язык: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Здорова їжа.
В н о м е р і :
Концепція здорової їжі: супи, салати, закуски, основні страви, випічка, десерти * «Рецепт на замовлення»: вафельні торти * «Школа декору»: основні інструменти кондитера * МК: рулет зі скумбрії з перцем * «Кулінарний екскурс»: печиво Oreo * «Духмяна випічка»: паска Львівська, пиріжки з рисом і грибами, гарбузові бублики * «Національна кухня»: кухня Британії * «Напої»: еспресо * «Дитяче меню» * Рецепти від читачів * «Вишивка»: Тарас Шевченко. Кобзар *

d o w n l o a d:
 
Верх